Chemický peeling nově v Bomton Clinic

Toužíte po neinvazivní metodě, která projasní vaši pleť, pomůže proti vráskám, jizvám a akné?

Neustále se snažíme rozšiřovat naše služby a zajistit vám perfektní servis na jednom místě. Od 1. listopadu se naše nabídka rozrostla o novou službu, kterou je chemický peeling BioRePeelCl3. Co vše dokáže a jaké jsou jeho benefity? Račte číst dále. Po celý listopad navíc s 10% slevou

BioRePeel je ideální proti stárnutí, neboť obsahuje všechny esenciální aminokyseliny a vitamíny, které pokožka potřebuje. Obsahuje také 35% TCA I kyselina trichloroctová (na obličej a krk) a 50% TCA (na tělo). Omlazující ošetření je bezbolestné, rychlé, bez použití jehel a vhodné pro každý věk i roční období. 

Benefity chemického peelingu:

–  zmírňuje projevy stárnutí
–  vyhlazuje drobné vrásky
–  sjednocuje tón pleti
–  poradí si s akné, černými tečkami a jizvami

Jak ošetření probíhá a jak často je vhodné jej opakovat?
Na očištěnou a odmaštěnou pokožku je nanesena gelová emulze. Během této fáze můžete pocítit mírné štípání, ale nejedná se o bolestivé ošetření. Následně je pokožka neutralizována a je nanesen hojivý krém nebo maska.

Za jak dlouho uvidím výsledek?
Ihned po ošetření. Dva až tři dny poté se většinou dostaví loupání kůže, které odstraní odumřelé kožní buňky a pokožka se tak dokonale ozdraví. 

Po proceduře je důležité chránit vaši pokožku za pomoci SPF přípravků. Zbytečně se nevystavujte slunečnímu záření. 

Cena za ošetření:

BioRePeel FND (obličej): 1 990 Kč
BioRePeel FND (obličej) + maska: 2 350 Kč
BioRePeel Body (1ml): 990 Kč   

Objednávat se můžete nyní na telefonním čísle +420 773 102 108 nebo přes kontaktní formulář na webu Bomton Clinic. Po celý listopad platí sleva 10 % na ošetření chemický peeling.