Dvě haircare novinky, které budete chtít ihned vyzkoušet

Doba čtení: 4 min.

O tom, že na našem e-shopu Bomton Beauty pro vás máme jenom ty nejkvalitnější produkty pro péči o vaše vlasy, jste jistě už slyšeli. Pro tentokrát se zaměříme na dvě nejžhavější novinky, které jsou jednoznačnými adepty stát se součástí vaší top shelf vlasové kosmetiky.

 

Sachajuan Intensive Leave in Conditioner

Opravdový SOS produkt pro poškozené, barvené a suché vlasy? Rozhodně nový bezoplachový kondicionér od Sachajuan. Disponujete suchými vlasy, které po častém barvení ztrácí své kouzlo, nebo jenom bojujete s krepatěním a nikdy nekončící lámavostí v délkách i u konečků? Inovativní receptura s makadamiovým olejem a hydrolyzovaným extraktem z ruduch zaručí perfektní rozčesání bez roztřepení a tahání. Vlas zůstává krásně hebký, hloubkově vyživený a posílený. Svěží a energizující citrusová vůně je už jenom pouhou třešničkou na dortu.

Aplikace: Naneste do důkladně umytých vlhkých vlasů osušených ručníkem a nechte vstřebat. Pro extra lesk se nemusíte vůbec obávat aplikace do suchých vlasů. Takový třpyt jste ještě neviděli. Doporučujeme používat v kombinaci se Sachajuan Intensive Repair šampónem a kondicionérem.

Oribe Run-Through Detangling Shampoo

Milé dámy s divokými kudrlinami, vlnami a vlnkami, řekněte všem uzlům, chuchvalcům a polámaným vlasům bye bye! Tato novinka, absolutně mléčně krémový, jemný a vyživující šampon od Oribe vaše kadeře dokonale vyčistí a nadopuje živinami. Ale především vyhladí kutikulu a tím efektivně předchází uzlení a zacuchávání. Bambucké máslo vlasy ihned uhlazuje a rozplétá, extrakt z červené řasy je hydratuje a vyživuje do hloubky a výtažky ze slunečnice vlasy změkčuje a dodá jím zdravou dávku lesku.

Aplikace: Malé množství šamponu, asi o velikosti hrášku, důkladně vetřete do pokožky vlasů a rovnými pohyby masírujte. Posléze dlouze a pečlivě vypláchněte. Vlasy jemně vyždímejte, případně lehce osušte a aplikujte váš oblíbený kondicionér. Ten nechte pár minut působit a pak opět důkladně opláchněte. Výhodou nového Oribe Run-Through Detangling šamponu je jeho nekonečná kombinovatelnost s jakýmkoliv kondicionérem od Oribe.

Tip navíc: Šampónem umyté a kondicionérem ošetřené vlasy v samém závěru mytí opláchněte studenou vodou. Působením nižší teploty se povrch vlasu uzavře, a tedy i vyhladí, a pokožka hlavy se skvěle prokrví. Podpoříte tak správný růst i výživu vašich vlasů. Tak ať se lesknou!