Jak dosáhnout mladistvého a štíhlého vzhledu obličeje bez podbradku?

Pokud někdo právě řeší obtíže s přebytečnými kily, chápe, kudy povede cesta ke zmírnění všeobecné oblasti svých křivek. Co to ale znamená, když se cítíte být štíhlé, nebo v kondici, kterou rozhodně nelze nazvat nadváhou, a přesto se na vás ze zrcadla dívá dvojitá brada? Jak se to stalo, že vypadáte sice velmi mile, ale ostrou konturu brady si u sebe musíte spíše jen představit? Jak tomu okamžitě udělat konec a získat zpět svůj štíhlý krk a jen jednu mladistvou bradu?

Pokud to není o nadváze, bude hlavní úlohu v problému s podbradkem hrát čas. Mohou to být genetické predispozice a zejména ochabování kůže vlivem stárnutí. Oslabení svalů krku, vedoucí k vzniku podbradku, je mezi příčinami jednou z nejvýraznějších a vede k němu nevhodné držení těla při práci i ve spánku. Přesně to, co jsme si mysleli a trochu se toho obávali. Nezdravé návyky, jako je hrbení se u počítače nebo příliš měkký polštář během spánku, často vedou ke vzniku dvojité brady. Otázkou je, jak se jí zbavíme, když to salát k obědu prostě nezachrání.

Běžně využívané klinické metody zahrnují možnosti od injekční lipolýzy po chirurgické zákroky, jako jsou facelift nebo neck lift, které odstraní nadbytečné množství kůže i tuku z partií krku a brady. Zcela nově je ovšem k dispozici také velmi účinná metoda redukce podbradku prostřednictvím „přírodního“ liftingu, který se obejde bez invazivního zákroku, a ano, i bez jehel. Super hi-tech společnost BTL, která svými nejmodernějšími neinvazivními přístroji zásobuje domy celebrit a nejprestižnější kliniky a kondiční centra světa, uvedla inovaci pro svůj bestseller EMFACE. Nový aplikátor EMFACE Submentum opět využívá současného působení dvou rozdílných vlnění. Jejich RF+ a HIFES™ přinutí svaly „cvičit“ na úrovni výkonu pro nás jinak nedosažitelného. Klient při tom pohodlně leží na lehátku. Metoda, která působí na tkáně od pokožky až do hlubších struktur mezi svaly, vede k postupnému navrácení mladistvé kondice ošetřené partie. Obnoví pevnost, pružnost i tonus svalstva. U řady osob je viditelná změna patrná ihned s první aplikací, terapie ale počítá s několika plánovanými opakováními při regeneračním odstupu. Během čtyř sezení dojde k výrazné redukci podbradku, nové definici kontury čelisti a vymizení „plného“ a pokleslého vzhledu tváře. To vše s vysokým důrazem na komfort klienta, kterého nelimituje žádná nutná příprava, následná omezení a samozřejmě se nepodrobuje nepříjemnostem jako vpichy nebo řezy.

Nejnovější metoda EMFACE Submentum, vedoucí díky malé korekci vzhledu k výrazné změně celkového dojmu v podobě viditelného omládnutí a zvýraznění rysů. Působení nástavce Submentum pro redukci podbradku lze v jedné proceduře spojit ještě s jedním nástavcem EMFACE působícím na pozvednutí tvářových partií, nebo čela. Celkový výsledek je tak ještě výrazněji omlazující.

Zajistit si bezplatnou konzultaci, nebo se objednat na omlazující proceduru EMFACE Submentum můžete již dnes na bomtonclinic.cz. Novou revoluční službu pro vás právě spouštíme!