Trendy v manikúře pro rok 2020: Zvířecí vzory a modrá

Doba čtení: 3 min.

Pokud vyznáváte minimalismus a máte rádi nenápadné barvy, začněte se připravovat na změnu. Letos budeme na nehtech nosit výrazné barvy, vzory a velkým trendem bude také chipped manicure.

Tento rok budou velkým trendem barvy a vzory. Nestárnoucí francouzská manikúra je stále v kurzu, na tu klasickou bílo krémovou kombinaci ale zapomeňte. „Bílé špičky teď musíte vyměnit za barevné,“ říká manikérka Olga Třísková z Bomton Florentinum.

Co se týče vzorů a barev, hodně v kurzu jsou zvířecí vzory, nehty v barvách duhy nebo každý nehet úplně jiný. „Barvou letošního roku je klasická modrá, takže se jí nebojte použít ani na nehty,“ radí manikérka Olga. Můžete ji doplnit také o zlaté či stříbrné akcenty.

Dalším trendem, který trvá už od minulého roku, jsou takzvané milky nails, neboli mléčné nehty. Pokud jste si mysleli, že bílá má pouze jeden odstín, jste na omylu. Slušet budou každé délce nehtů a ozvláštnit tuto manikúru můžete pomocí různých ozdob a kamínků.

„Pro méně odvážné jsou tu stále pro tento rok neutrální tóny,“ uklidňuje Olga. Barvy jako béžová, krémová, šedá či bílá můžete nosit na mnoho způsobů. Jak se říká,v jednoduchosti je krása!

A ještě jedná dobrá zpráva. Pokud vás pravidelně trápí oloupaný lak na nehtech a nestíháte si je pravidelně lakovat, můžete jásat. Trendem je totiž letos také takzvaná chipped manicure, tedy oloupaná manikúra.

V každém případě je ale nutné, aby byly nehty upravené. A i pod oprýskaným lakem musí být zdravé nehty. Pak bude finální výsledek perfektní.

Na manikúru se můžete objednat na e-mailu florentinum@bomton.cz nebo zavolejte na 773 102 106.