Je spánek v hedvábí nová beauty nezbytnost?

Důvodem, proč slavní a bohatí vypadají skvěle (pokud není zrovna jejich cílem vypadat naprosto příšerně), je komplexnost a propracovanost péče o jejich vzhled. Dieta sestavená odborníkem a vytvořená osobním kuchařem. Služby té nejlepší estetické kliniky, kde vědí, jak provést zásadně pozitivní změny vzhledu naprosto nenápadným způsobem. Ta nejlepší kosmetika a spánek v hedvábí. Právě tento poslední detail, který zdánlivě svědčí jen o rozmazlenosti, se v dlouhodobých výzkumech potvrzených studiemi ukazuje jako velmi významný. Kontakt sebedražšího lnu nebo bavlny s pletí nebo s vlasy nám neprospívá. Hedvábí nabízí takřka okamžitou změnu. U vzhledu vlasů je patrná již za dva dny. V případě pleti za čtyři. Zde jsou tři důvody, proč udělat ze spánku v hedvábí nezbytnost.

Proti stárnutí pleti

Ať jsme z toho nadšení, nebo nám to přijde trochu děsivé, třetinu života trávíme v posteli. Laboratorní testy ukázaly, že povlaky na polštáře z materiálu SLIPsilk absorbují mnohem méně krému na obličej než bavlněné povlaky, což pomáhá udržet hydrataci pleti a pěstící látky aplikované k noční péči na obličeji a vlasech. Bylo rovněž prokázáno, že SLIPsilk snižuje tření v průměru o 43 %, což může omezit napínání a zatěžování citlivé pokožky obličeje.

Proti vráskám způsobeným spánkem

Někdy se probudíte se spánkovou vráskou? Jak pokožka stárne, ztrácí pružnost a spánkové vrásky způsobené třením a tlakem na obličejovou pokožku se mohou stávat výraznějšími a trvalejšími. I když vrásky obvykle během dne zmizí, mohou se postupem let ‘napevno zažehlit’ do naší pleti. Spaní na hedvábí je skvělým tipem od beauty expertů a dlouholetým tajemstvím krásy. Hedvábí průkazně a významně snižuje tření, což umožňuje pokožce klouzat po polštáři a může tak snižovat tlak na zmačkanou pokožku.

Proti krepacení, zacuchávání a mačkání vlasů

Nejuznávanější světoví kadeřníci dlouho doporučují spát na jemném, vlasům šetrném hedvábí, aby se zachoval účes. Běžné povlaky na polštáře mohou během noci způsobovat zamotání vlasů, krepacení a naopak dokonale odstraňovat pečlivě vytvořené vlny a lokny. Bavlněné povlečení navíc rychleji z vlasů absorbuje aplikovanou péči.

Mezi světovou elitu přinášející na beauty trh ty nejlepší hedvábné produkty patří již dvacet let oceňovaná australská značka SLIP a jejich prestižní hedvábné povlaky na polštáře, masky na oči, cestovní polštáře do letadla a gumičky. Promyšlený výběr z jejich aktuálních nejžádanějších kolekcí najdete nyní mezi novinkami BOMTON BEAUTY pro zdokonalení vaší domácí beauty rutiny.