Jak pečovat o ruce v zimě

Doba čtení: 3 min.

Péče o ruce je právě v této době a navíc v zimních měsících více než nutná. Kvůli častému mytí rukou a používání dezinfekce jsou naše ruce vysušené a kůže oslabená. Proto se naše nabídka rozšířila o nový produkt značky Institut Esthederm z řady Excellage.

„V zimě jsou naše ruce oproti jiným ročním obdobím snad nejzranitelnější, protože jsou vystaveny velkým výkyvům teplot a mrazu. Pokožka velmi rychle vysychá a kůže často reaguje na změny počasí vysušením a prasklinkami,“ upozorňuje kosmetička Monika Valtová.

„Proto je důležité věnovat rukám v zimním období větší péči. Vhodný je spíše výživný, mastnější krém, který účinně chrání před mrazem. Vyhýbejte se tedy spíše hydratačním a gelovým texturám,“ dodává.

Ideální je podle Moniky krém na ruce od značky Institut Esthederm z řady Excellage. „Nejen, že je vysoce výživný, ale má omlazující účinky a posiluje kožní bariéru,“ vysvětluje kosmetička. Sametově lehký krém na ruce poskytuje vysokou dávku výživy a zároveň redukuje stávající pigmentové skvrny a zabraňuje tvorbě nových. Po umytí budou vaše ruce hedvábně jemné.

Jaké jsou jeho benefity?

  • cílí na vrásky, suchost a pigmentové skvrny na hřbetech ruky
  • vhodný při častém mytí rukou
  • nelepí, nezanechává mastný film

Krém zakoupíte ZDE. Používejte dvakrát denně nebo dle potřeby. 

Řada Excellage obnovuje soudržnost tkání a hustotu pokožky, vyživuje pokožku, podporuje zářivost a zvyšuje hydrataci díky buněčné vodě. Je určena pro zralé ženy, které chtějí žít v souladu se svým věkem a hledají udržitelná řešení krásy. Více produktů z řady Excellage najdete tady.