Jak vyzrát na odrosty? Zkuste tónující masku Moroccanoil

Doba čtení: 3 min.

Potřebujete už svého kadeřníka jako sůl? Bohužel naše studia musejí zůstat ještě chvíli zavřená, ale máme pro vás geniální řešení.

Byli jste zvyklí chodit ke kadeřníkovi pravidelně a teď vám zbyly jen oči pro pláč a odrosty? Nezoufejte! Tahle novinka od Moroccanoil to vyřeší za vás. Regenerační tónovací masky Color Depositing dočasně dodají vlasům zářivou barvu, lesk a výživu. Vymývají se postupně a šetrně. Na našem e-shopu Rozmazlujse.cz najdete čtyři trendy odstíny, od klasické kakaově hnědé až po jemnou růžovou.

V každém případě se vyhněte permanentním barvám z drogerie, které mohou vaše vlasy trvale poškodit. Tohle je způsob, jak doma vyřešit odrůstající barvu, aniž byste si od klasické barvy ušpinili koupelnu nebo neodbornou aplikací poničili vlasy. Aplikace je navíc opravdu velice snadná.

Proč použít právě Moroccanoil Color Depositing Mask?

  • Nezesvětluje barvu – pouze opticky tlumí přechod mezi vaší přírodní barvou a odrůstající barvou
  • Není to nevratný zásah jako u špatně aplikované barvy zakoupené v obchodě
  • Neovlivní kvalitu vlasu, naopak to kvalitu vlasu podpoří
  • Neovlivní následnou návštěvu u kadeřníka
  • Ztónuje částečně šedivé (bílé) vlasy
  • Masku lze použít pouze v místě pěšinky a okolo kontur obličeje, kde chcete odrost zakrýt

Snadná aplikace krok za krokem

1. Začněte s umytými vlasy vysušenými ručníkem.

2. Rozdělte vlasy do sekcí a nanášejte postupně větší množství produktu, aby se probarvily rovnoměrně všechny vrstvy vlasů.

3. Nechte působit 5-7 minut podle požadované intenzity barvy. Čím světlejší vlasy, tím intenzivnější barva bude a tím déle se bude vymývat.

4. Důkladně opláchněte. Upravte, jak jste zvyklí.