LETNÍ MUST HAVES ANEB 10 VĚCÍ, KTERÉ SI TOHLE LÉTO ZAMILUJETE

Doba čtení: 5 min.

Také vás vždy „potěší“ články, které s radostí oznamují, že léto nebo prázdniny jsou již v polovině? Jako by autor s kalendářem v ruce nadšeně čekal, až se v říjnu rozprší. Z našeho pohledu je před námi ještě řada slunečných týdnů! A navíc se nacházíme v perfektním čase, kdy už víme, které beauty produkty letos absolutně bodují a současně se stále vyplatí pořídit si je ještě pro tuto sezonu. Sestavili jsme pro vás desítku nejžádanějších věcí tohoto léta. Na chvilku tedy odložte sluneční brýle a podívejte se, zda vám něco nechybí.

  1. Tím nejlepším šamponem se stává Oribe Shampoo for Beautiful Color. Stará se nejen o oslnivě perfektní barvu vlasů a její ochranu. Vlasy především ideálně regeneruje, posiluje a chrání před oxidačním stresem i fotostárnutím. Možná to budete přičítat skvělé dovolené, ale s pomocí tohoto hitu od Oribe zjistíte, že vaše vlasy ještě nikdy nevypadaly lépe.
  2. Pozici nejlepšího letního stylingu si dlouhodobě drží Sachajuan Ocean Mist Spray. Vypadá opravdu jako malý kousek oceánu v lahvičce a perfektní výsledky nabízí u všech typů vlasů. Vzdušný objem, textura a matný vzhled jako po dni stráveném na pláži. S jeho pomocí můžete docílit vln, rozčlenění pramenů vlasů i objemu. Současně dopřává přirozený tvar a pohyb účesu.
  3. Ne každý miluje klobouky a slunečníky. Ukázat vlasy sluníčku chceme – a někdy prostě nevyhnutelně musíme. Udělat maximum pro udržení hydratace i pevnosti vlasů je tak úkol na pořadu dne. Za ochranu vlasů, barvy i perfektní výživu a styling letos boduje Hair In The Sun od Sachajuan.
  4. Francouzský Institut Esthederm patří ke světové kosmetické špičce. Zde vytvořená ochrana před sluncem patří k tomu nejlepšímu vůbec. Cena za nejlepší produkt pod sluncem tak právem patří jejich technologickému zázraku Adaptasun Hydra-Protective Sun Water. Tato první dvoufázová sluneční voda umí pokožku rychle adaptovat na slunce a ta se intenzivněji a zdravěji opálí bez spálení. Díky technologii ADAPTASUN aktivuje a optimalizuje proces pigmentace pokožky. Patentovaná sluneční ochrana zabraňuje poškození kožních buněk a jejich DNA, ale i stárnutí pokožky.
  5. Zajistit po pobytu na slunci maximální zklidnění a regeneraci pokožky, eliminovat její předčasné stárnutí a současně uchovat co nejdéle opálený vzhled? Jedničkou v péči po opalování pro absolutní komfort a sexy vzhled je pro tento rok Institut Esthederm Tan Enhancing Lotion.
  6. I když nedostatkem slunce u nás letos netrpíme, je skvělé si za ním doletět. A komfortní pobyt v letadle nezajistí jen skvělý film nebo kniha a sklenka šampaňského. Mezi produkty vede jemná hydratační mlha s kyselinou hyaluronovou a antioxidačním komplexem. Institut Esthederm Cellular Water Mist pro omlazenou a rozjasněnou krásnou pleť. Ikonický produkt bez parfemace pronesete na palubu jen v jeho menší prodejní verzi.
  7. Pokud si na cestu můžete vzít jen jednu malou věc, která by to byla? Zlatá kreditní karta není správná odpověď, teď řešíme kosmetiku. Hvězdou mezi miniaturami je Sachajuan Volume Powder. Možná ta nejlepší podoba suchého šamponu, kterou si nyní můžete pořídit ve velikosti, jež vás zachrání vždy a všude.
  8. Nejlepší regenerační maskou sezony je Hair Repair Treatment od Sachajuan. Vrací vlasům vitalitu a sílu díky proslavené technologii Ocean Silk, která je zde ve druhé nejvyšší koncentraci z celé produktové řady. Je vhodná pro všechny typy vlasů a zaručuje obnovu i vážných poškození.
  9. Nejoblíbenější letní vůní je elegantní Oribe Valley of Flowers. Na počátku lehce citrusová vůně se rychle rozvíjí do nejklasičtějších florálních tónů, jako je jasmín nebo damašská růže. V základu cítíte santalové dřevo i krémové pižmo.
  10. A posledním tipem nezbytně musí být nejvyhledávanější Extra Firming Hydrating Lotion od Institut Esthederm.

A náš nadpis? Je možné, že už teď můžete být do některých produktů trochu zamilovaní. To pravé nadšení přijde ovšem až s výsledky – a ty garantujeme. Krásné léto.