LPG Lipomassage – účinná zbraň v boji s celulitidou

Doba čtení: 5 min.

Pravidelný pohyb, kvalitní a vyvážená strava, poctivé dodržování pitného režimu. I když se o své tělo staráte správně, na vašich křivkách to pořád nějak není vidět? Netrapte se, tento jev není vůbec neobvyklý. My navíc víme, jak navrátit vaší figuře mladistvý vzhled a pevnost. Řešením je LPG. O co se jedná? Opět jsme si přizvali paní doktorku Kohoutovou, aby nám představila a vysvětlila, jak tato speciální masáž funguje, a co všechno dokáže.

 

V Bomton Clinic nabízíme našim klientkám a klientům masážní tělové ošetření LPG. O jakou metodu se jedná?

Metoda LPG Lipomassage pomůže tam, kde cvičení a zdravý životní styl už nestačí. Jedná se o vědecky ověřenou techniku pro odstranění celulitidy, řeší problém se stárnutím pokožky, její ochablostí, povislými konturami, nadbytečnými tukovými polštářky a vůbec problematickými křivkami. Jednoduše zpevňuje, vyhlazuje, modeluje, ozdravuje, rozjasňuje, omlazuje! A to celé tělo.

Proč je LPG Lipomassage efektivní, jak funguje?

Dochází k buněčné obnově elastinu a kolagenu, které ovlivňují elasticitu kůže, dále dochází ke zlepšení a urychlení činnosti lymfatického systému, ten z těla odplavuje škodlivé látky, pomáhá k detoxikaci organismu, okysličení pokožky a v neposlední řadě se aktivuje proces lipolýzy, což vede ke zlepšení stavu celulitidy a k její prevenci.

Pro koho je toto tělové ošetření vhodné? Je nutná konzultace předem?

Procedura je vhodná pro všechny, ženy i muže, kteří mají zodpovědný přístup ke svému tělu a zdraví a kterým se, navzdory dietám a pravidelnému cvičení, nedaří dosáhnout redukce tuků v problémových partiích. Také ji vřele doporučuji ženám, které prošly hormonální bouří během těhotenství nebo menopauzy, klientkám, které plánují nebo již podstoupily invazivní liposukci, protože toto ošetření dobře připraví organismus na zákrok, a navíc výrazně napomůže ke vstřebání hematomů a otoků a v neposlední řadě prostě všem, kteří chtějí mít pevnou postavu, krásnou zdravou pleť a být sami se sebou spokojení.

 

Kdo by naopak měl tuto proceduru vynechat?

Tato procedura není vhodná pro klienta s infekčním onemocněním, budoucí maminky, maminky v šestinedělí, klienty s horečkou, záněty žil, kardiostimulátorem, léčbou sliznice, onkologickým onemocněním, kovovou kloubní náhradou atd.

Na jaké části těla lze LPG ošetření aplikovat?

Prakticky na celé tělo. Ruce, nohy, boky, pas, hýždě, břicho, ale i obličej. Záleží na klientovi, s čím má problém a co by chtěl řešit.

Jak ošetření probíhá? Doporučuje se jeho opakování?

Nejprve si určíme cíle a podle toho se dohodneme na programu ošetření. Poté si klient oblékne speciální elastický overal, který chrání pokožku a zajišťuje pohodlí při ošetření a zároveň zlepšuje působení mechanické masáže.

Samotná masáž se provádí patentovaným přístrojem LPG CELLU M6, který pracuje na principu mechanické biostimulace kožní tkáně a je vybavený několika různě velkými hlavicemi s motorizovanými válečky a sací komorou. Je to kombinace čtyř procesů v jednom jediném ošetření (zeštíhlující, zpevňující, masírovací a podpůrná).

Konečná fáze je ošetření pokožky podpůrnými séry, v našem případě zpevňujícím mlékem LPG, které také můžete u nás zakoupit.

Procedura trvá nejčastěji 35 minut. Pro dosažení ideálního výsledku klientům doporučujeme sérii nejméně 10 ošetření podstoupených v průběhu přibližně 4 týdnů.

Jaké výsledky lze po LPG očekávat?

Zpevnění pokožky, detoxikace organismu, aktivace tvorby kyseliny hyaluronové, odstranění celulitidy a celkové okysličení kůže, restart lymfatického systému a rychlejší spalování a odbourávání nežádoucího tuku, zpevňování postavy, celkové omlazení. Ale hlavně spokojenost!

Efekt procedury na kůži pocítíte okamžitě, tedy už po prvním ošetření. Kůže bude jemnější, hladší, krásně prokrvená. Nastartuje se v ní řada blahodárných procesů. Není nutné žádné omezení, naopak tuto proceduru lze opakovat pro rychlejší výsledky každodenně nebo alespoň dvakrát týdně.

Kolik toto ošetření stoji?

Tělo 1 450 Kč, Kúra 10 ošetření (overal v ceně) 12 000 Kč

Obličej 1 200 Kč, Kúra 10 ošetření 10 000 Kč

Obličej a dekolt 1 200 Kč, Kúra 10 ošetření 10 000 Kč

Overal (v ceně pouze při zakoupení kúry) 750 Kč

 

Kde se na LPG masáž zle objednat?

Prostřednictvím emailu clinic@bomton.cz nebo na telefonním čísle +420 773 102 108. Těšíme se na Vaši návštěvu!