Co máte dělat, než řeknete ANO

Až budete kráčet uličkou k vašemu panu Božskému, určitě chcete být ta nejkrásnější nevěsta pod sluncem. Proto rozhodně nepodceňujte důkladné přípravy. Kdy k nám do Bomton studií zajít na vlasy a nehty a kdy začít řešit svatební líčení?

Vlasy

Pokud plánujete výraznou změnu, začněte s ní alespoň půl roku před svatbou. Dva měsíce před ní by pak měla proběhnout poslední zkouška účesu. Znát už byste samozřejmě měla veškeré podrobnosti, jako je styl a barva šatů, make-up a celkový koncept svatby. Kadeřník pak podle toho může účes vytvořit. 10 dnů před obřadem si zajděte na poslední úpravu barvy. Tři dny předem si dopřejte masku. S výběrem si ale nechte poradit od kadeřníka, abyste si tím naopak neuškodila. S tím, jestli si vlasy mýt před obřadem nebo v ten den, se také poraďte. Každé vlasy se chovají jinak a váš kadeřník nejlíp ví, v jakém stavu se mu s nimi bude dobře pracovat.

Kosmetika

Kosmetické procedury si naplánujte zhruba měsíc před svatbou. Hlavně takové, které vyžadují delší hojení, třeba chemický peeling. Pár týdnů před obřadem také nešetřete výživnými maskami. Aby byl váš svatební den dokonalý, nezapomeňte ani na depilaci. Zajděte na ni ideálně týden před svatbou, aby se pokožka stihla zklidnit. V žádném případě nesmíte zapomenout ani na manikúru a pedikúru. Doporučujeme dva dny před obřadem. Barva laku by samozřejmě měla ladit s šaty a make-upem.

Make-up

Svatební vizážistku byste měla najít alespoň šest měsíců před svatbou. Vyzkoušejte klidně několik variant, protože jedině tak poznáte, ve kterém looku se cítíte nejlépe. Finální zkouška make-upu by pak měla proběhnout dva měsíce před obřadem. Svatební líčení, 1200 Kč