Tipy na dárky z Bomton Beauty. Budget: 500 korun

Doba čtení: 5 min.

Vánoce už nám nervózně klepou na dveře, sváteční výzdoba je na každém rohu a koledy slyšíme snad i ze spaní. Když k tomu připočítáme všechny pracovní povinnosti, moc času na nakupování dárků nám nezbývá. A protože čas jsou peníze, pojďme si spolu zrekapitulovat, jaké beauty dárky pro maminky, babičky, sestry, kamarádky i dcery můžete na Bomton Beauty bez problémů pořídit i s budgetem 500 korun.

 

Chci darovat krásnou barvu vlasů

Kdy je nejvíc času na domácí beauty rituály? No přeci o svátcích. A protože dnes jeden nikdy neví, kdy se zase dostane ke své kadeřnici nebo kadeřníkovi, mít doma správné produkty na barvené vlasy je základ. Když už jsme u těch základů, vlasový šampon je alfou i omegou. Intenzivní šampon Reflection Bain od Kérastase uzamyká barvu uvnitř vlasu a chrání ji před vyblednutím. Navíc díky arganovému oleji vyživuje šampon vlasové vlákno zevnitř bez pocitu těžkých vlasů. Ty jsou po jeho použití jemné, hladké a vyživené.

Znáte tónující masky na vlasy? Ty od Morrocanoil vlasy jemně zabarví a zároveň je vyživí do hloubky. Když je návštěva kadeřnictví v nedohlednu, můžou se opravdu hodit. Na výběr máte ze sedmi odstínů. Najdete mezi nimi blond nebo hnědou, ale i odstíny fialové nebo růžové. Masky zvýrazní barvu vlasů, díky meruňkovému a arganovému oleji o ně pečují, poskytují jemné barevné krytí a z vlasů se díky speciální technologii vymývají pomalu a postupně.

Chci darovat hezčí pokožku

Mezi zobáním cukroví a sledováním pohádek se aplikace pleťové masky může opravdu hodit. Dopřejte svým oblíbeným ženám kolem vás ty nejlepší pleťové masky na trhu, tedy ty od Magicstripes. Pro obecnou vitalitu, hydrataci a zpevnění sáhněte po Hyaluronic Treatment Mask. Kyselina hyaluronová okamžitě vyplňuje a vyhlazuje vrásky a hydrogel dodává pleti vlhkost. Pokud vaše blízké milují detoxikační produkty, doporučujeme darovat Deep Detox Tightening Mask. Eliminuje černé tečky, pleť detoxikuje do hloubky a pečlivě ji hydratuje. Taky máte kamarádku, která to se spánkem moc nepřehání? Kolagenové náplasti na oční okolí Wake Me Up fungují jako kouzlo. Redukují vrásky, tmavé kruhy pod očima a otoky. Příjemný chladivý efekt okamžitě uleví unaveným svalům kolem očí a kyselina hyaluronová nasytí žíznivou pokožku.

Chci dopřát zdravé vlasy

Po zdravých vlasech touží opravdu každý. A na e-shopu Bomton Beauty máme tři produkty, které v kombinaci s vyváženou stravou dodají vlasům zdravý vzhled i kondici. Přírodní, pečující a opravdu funguje. O čem mluvíme? O šamponu Aura Botanica od Kérastase. Dokáže posílit lámavé konečky i délky, díky přírodnímu složení podporuje lesk vlasů a šetrně je zbavuje nečistot i stylingových přípravků. Máme odzkoušené, že po něm jsou vlasy pevnější, lépe rostou a pokožka je zdravější a spokojená.

Pokud si přejete darovat spíše intenzivní kúru, Hair Repair od Sachajuan will do the trick. Technologie Ocean silk podporuje regeneraci kožních buněk a posiluje vlasy zevnitř. Díky ní jsou vlasy hladké, silné a snadno se upravují. Pokud hledáte dárek spíše pro milovnice vlasových olejů, zkuste Morocanoil Treatment. Tento olej posílí i vlasy zničené nesprávnou péčí a vlasovou chemií. Je bohatý na proteiny a antioxidanty, které vlasům navrací potřebnou výživu a posilují je.

Chci potěšit teenagerku nebo malou slečnu

A na závěr něco pro malé ženy. Aby věděly, jaké zacházení s vlasy je správné, doporučujeme jim darovat Snow Style Set. Ten obsahuje gumičku Invisibobble, která vlasy neláme ani neuzlí a kartáč na vlasy Tangle Teezer, se kterým jde správné česání vlasů úplně samo. Každou správnou baletku zas zaručeně potěší efektní látková gumička do vlasů. A co pak duo takových gumiček… Balení Invisibobble Sprunchie Duo obsahuje růžovou a béžovou látkovou gumičku, které uvnitř skrývají spirálové gumičky. Vlasy se tak neuzlí, a ještě vypadají hezky upraveně.

A v případě, že hledáte něco praktického pro teenagerku, set gumiček Royal Duo Queen for a Day kombinuje 6 silikonových gumiček s jednou slavnostnější v třpytivém provedení. Tak jaké dárky na Bomton Beauty vyberete?