Vyzkoušeno: Pleťové ošetření Esthederm

Dokonale čistá pleť je základ!

Na kosmetiku chodím asi od patnácti let. Bohužel si ale čas na důkladné ošetření v salónu udělám jen párkrát do roka. Odbývám se doma různými maskami a peelingy. Zkoušela jsem i všemožné vychytávky z internetu. Veškerá domácí “péče” měla efekt nula a své pleti jsem tím rozhodně nijak nepomohla. Spíš jsem si naopak všechny pupínky ještě zhoršila.

Vyrazit do Bomtonu na pleťové ošetření Esthederm byla proto jasná volba. A můžu říct, že jsem ještě nikdy neměla po kosmetice tak čistou pleť jako tentokrát. Nemám ráda ta klišé spojení, že pleť září a je hedvábně jemná, ale ono to tak skutečně bylo. Navíc po úžasné relaxaci.

Od ostatních kosmetiček jsem totiž zvyklá na peeling, vymáčknout sem tam nějaký pupínek a konec. Kosmetička Martina mi vybrala intenzivní ošetření, které čistého času trvá 90 minut. Po odlíčení mi udělala peeling a pak pleť napařila, aby se otevřely póry a ona tak mohla pohodlně vymačkat všechny pupínky a černé tečky.

Během doby, kdy mi na obličej foukala teplá pára, mi masírovala ruce a nakonec udělala zábal. Když pleť vyčistila, po úžasné masáži obličeje použila ještě sérum, krém a masku. Byl to báječný relax s výborným výsledkem. Co víc si přát?

Pleťové ošetření Intensive Aqua Calm Pure

Intenzivní ošetření pro obnovu rovnováhy pleti poskytuje cílené a odborné řešení pro mírné i akutní kožní dysfunkce dle potřeby pleti – dehydratace, citlivost, mastná a znečištěná pleť. Pokožku obličeje ihned stabilizuje, hydratuje a díky relaxační masáži odejdete zároveň odpočatá. Citlivá pleť bude zklidněná, mastná pleť bude čistší, matnější a zářivější. 1890 Kč