Za dokonalým odpočinkem do Bomton Studia. Využijte speciální akce, které poběží po celé září!

Doba čtení: 3 min.

Léto pomalu, ale jistě končí. Nabití novými zážitky se vracíme zpět do svých domovů. Po horkém a suchém počasí je však potřeba dodat našim vlasům a pokožce vhodnou péči a připravit se tak na nadcházející chladné dny. Využijte speciální akce, díky kterým bude návrat do reality po slunečných dnech zase o něco příjemnější a jednodušší.

Dávka hydratace a vitality do chladného počasí s Hair Repair Treatment

Využijte speciální akci u nás v salonu, kdy ke každému barvení získáte ošetření Hair Repair Treatment od Sachajuan zdarma. Intenzivní vlasová kúra s technologií Ocean Silk poskytuje maximální péči pro všechny typy vlasů a zanechává je poddajné a hydratované se zdravým leskem. Pro domácí péči doporučujeme balíček od Sachajuan, ve kterém naleznete vše, co budete v následujících měsících potřebovat: Hair Repair Treatment, který skvěle funguje v kombinaci s novinkou Detangling Brush a dvě miniatury produktů dle vašeho výběru (šampon + kondicionér) za cenu 1 190 Kč. Balíčky zakoupíte na e-shopu Bomton Beauty nebo osobně v salonu. 

Ošetření Skinbooster nyní s 15% slevou. Vyzkoušejte toto omlazující a efektivní řešení.

Trápí vás dehydratovaná pleť? V letních měsících může naší pleti chybět potřebná hydratace a pokožka působí unaveně v návaznosti na vnější vlivy – klimatizace, slunění či nepříznivé počasí. Slyšeli jste už o ošetření Skinbooster, díky kterému bude vaše pleť opět v kondici za pomoci kyseliny hyaluronové? V září navíc se speciální slevou 15 %!

Nejlepší metodou pro hydrataci a omlazení pleti je ošetření Skinbooster, kdy je kyselina hyaluronová aplikována velmi tenkou jehlou do pokožky. Ta je známá tím, že má schopnost na sebe skvěle vázat vodu a pokožce dodá potřebnou hydrataci. Skinbooster působí jako skvělá anti-aging technika. V oblastech, kde je kůže pokryta jemnými vráskami, dochází po ošetření k viditelnému omlazení. Ošetření je možné provést nejen v oblasti obličeje, ale také v dekoltu, na krku a na rukou.

Podívejte se na video o službě Skinbooster s paní doktorkou Leilou Dianiškou, která vám zodpoví nejčastější dotazy:



Cena po slevě je 6 375 Kč. V případě zájmu neváhejte využít konzultaci, která je u nás zdarma. Pro objednání můžete využít e-mail nebo telefonní kontakt +420 773 102 108.  Těšíme se na vás!