Zůstaňte ve formě celý rok. Už jste vyzkoušeli LPG ošetření?

Doba čtení: 4 min.

Trápí Vás nevzhledné ďolíčky na hýždích a stehnech, které zkrátka nevypadají dobře? Trávíte hodiny v posilovně, zakládáte si na zdravé stravě, ale stále nejste spokojeni s výsledky? Účinná metoda LPG je to pravé pro vás! Zpevňuje pokožku celého těla a odbourává nežádoucí tuk během pár minut. Jaké další benefity ošetření skrývá? 

Benefity LPG ošetření:

  • Odstranění tuku a celulitidy
  • Redukce strií
  • Odvodnění organismu
  • Vyhlazení vrásek
  • Zpevnění kontur a rozjasnění pleti 
  • Regenerace pokožky 
  • Obnovení produkce kyseliny hyaluronové a kolagenu 

Jak LPG funguje?
Hned ze začátku je vhodné zmínit, že LPG neslouží jen jako tělové ošetření, ale také obličejové. Celou službu lze přirovnat k masáži, během které se v kůži nastartují ozdravné a detoxikační procesy. Zároveň se podpoří tvorba látek důležitých pro pevnost a vitalitu pokožky. Díky renovovanému přístroji LPG CELLU M6 ALIANCE vám poskytneme péči přímo na míru díky nastavení, které si předem sami zvolíte na základě problematických partií. Čeká vás 40 minut příjemné relaxace. 

A teď samotný průběh ošetření…
Na začátku obdržíte obleček, který chrání pokožku a zlepšuje působení mechanické masáže. Následně se s kosmetičkou domluvíte na partiích, které chcete ošetřit. Pohodlně se položíte na lehátko a ošetření může začít.

V případě obličejového ošetření aplikuje kosmetička před zákrokem celulární vodu. 

Po ošetření
LPG je natolik efektivní, že pocit na kůži pocítíte okamžitě. Pro ideální výsledek je však lepší, když podstoupíte nejméně 10 ošetření v průběhu 4 týdnů. U obličejového ošetření je výsledek viditelný ihned po první návštěvě – pleť je rozjasněná a vrásky jsou vyhlazené. Po důkladném a efektivním odpočinku vám naše recepční uvaří speciální čaj, který podpoří celý proces a nastartuje tělo. Po ošetření je nezbytné dodržovat dostatečný pitný režim, jelikož LPG působí jako účinný detox organismu!

Vysněné postavy lze dosáhnout i bez drastických diet a přehnaného cvičení. A co o proceduře říká klientka, která ji vyzkoušela?

Velmi se mi líbil přístup kosmetičky, která detailně vysvětlila celý průběh ošetření. Samotné ošetření bylo bezbolestné, příjemné a rychlé. Výsledek byl viditelný ihned a vrásky pod očima byly zredukovány. Ošetření jsem podstoupila pouze jedenkrát a věřím, že v případě opakování by byl výsledek dlouhodobě udržitelný. Poté jsem dostala čaj, který byl příjemnou pozorností a líbilo se mi prostředí kliniky a servis.

Cena jednoho ošetření je 1 450 Kč. Můžete využít i možnost výhodného balíčku, který obsahuje 10 ošetření a obleček zdarma za cenu 12 000 Kč. 

Pro objednání můžete využít telefonní číslo 773 102 108 nebo nově také kontaktní formulář
na webu
https://www.bomtonclinic.cz

Těšíme se na vás!