Get ready with Bomton: Ranní hydratační skincare s Natálií

Doba čtení: 4 min.

Rozzářená, pružná a hydratovaná pokožka každý den nemusí být jenom vaším tajným snem. Natálie, která se u nás stará o marketing, vás provede svou ranní přípravou pleti pomocí ikonických produktů Institut Esthederm, které jsou ideální péčí bojující proti prvním známkám stárnutí. 

1.Začněte purifikační pěnou

Prvním krokem Natálčiny ranní rutiny je aplikace pěny Osmoclean Pure Cleansing Foam. Na hloubkové vyčištění vaší pleti stačí dvě stlačení praktické pumpičky. Pěna Osmoclean působí do hloubky pórů a tvář i dekolt zanechává jemnou, hydratovanou, čistou a bez pocitu pnutí. Vhodná je i pro tu nejcitlivější pokožku. 

2.Tonizujeme a hydratujeme

Začněte počáteční hydratací a tonizací pleti. Jemná mlha Cellular Water Mist, ikonický produkt Institut Esthederm, okamžitě ulevuje pleti a dodává jí intenzivní porci hydratace. Jenom stěží najdete produkt, jehož zařazení do každodenní skincare rutiny přináší tolik benefitů. Kyselina hyaluronová pleť hydratuje, antioxidační komplex látek pomáhá chránit kožní buňky před vnější zátěží a carnosin dodává buňkám energii. Po této mlze je vaše pleť viditelně zdravější a rozjasněná. Její aplikace zvyšuje účinnost všech dalších produktů, které po ní následují. 

Tip Bomton: Hledáte osvěžení v letních vedrech? Skladujte mlhu v ledničce, nebo lahvičku noste ve své kabelce a aplikujte kdykoliv budete potřebovat. 

NATÁLČINU RANNÍ SKINCARE RUTINU NAJDETE TADY:

3.Druhý krok hydratace

Je čas na kvalitní pleťové sérum. Cellular Concentrate Fundamental Serum je intenzivně působící převýchovné sérum, které je aktivní přímo v srdci buněk. Rozpozná hlavní problémy pokožky a ať už je to dehydratace, stárnutí, nebo zvýšená tvorba kožního mazu, dokáže pokožku postupně převychovat. Díky séru pokožka funguje správně a její stav je v rovnováze. 

4.Třetí krok hydratace

Díky lehké konzistenci, která se vám přímo roztéká mezi prsty, je Eau Cellulaire Water Melting Moisturizing Cream hydratačním krémem, který pleť nejen hydratuje a vyživuje, ale také ji převychovává ke správnému udržení vláhy. Má silné antioxidační účinky, čímž bojuje proti předčasnému stárnutí a ochabování elasticity pleti. 

 

Tip Bomton: Water Melting Moisturizing Cream je skvělým podkladem pod váš make-up, který díky němu bude na vaší pokožce vypadat šťavnatě a přirozeně.