PERFEKTNÍ VZHLED DO HODINY. NOVÝ RITUÁL MZ SKIN V BOMTON CLINIC.

Od února Bomton Clinic přichází s novinkou v podobě dvou zcela nových ošetření, která rozšiřují nabídku péče o pleť o zcela novou úroveň. V rámci svého závazku poskytovat klientům nejnovější a nejefektivnější řešení v oblasti kosmetické péče, představuje Bomton Clinic rituály od MZ SKIN: GLOW BOOST & LightMAX a HYDRA BOOST & LightMAX. Tyto exkluzivní procedury jsou navrženy tak, aby vyhověly specifickým potřebám vaší pleti a vrátily jí ztracený jas a mladistvý vzhled. V dnešním světě, kde každý den čelíme stresu, znečištění a nepřetržitému toku informací, je důležité najít si čas na regeneraci nejen naší mysli, ale i těla. Zvláště péče o pleť, která je denně vystavena mnoha škodlivým vlivům, by měla být naší prioritou. Bomton Clinic přichází s řešením, jak o svou pleť pečovat efektivně, a přitom si dopřát mimořádný pocit relaxace. S rituálem od MZ SKIN se můžete těšit na skutečný zážitek, který vaší pleti vrátí ztracený jas a mladistvý vzhled. Nedílnou připravené péče je relaxace pod vybranou maskou LightMAX.

MZ SKIN je značka, která stojí na průsečíku inovace a vědeckého přístupu k péči o pleť. Její zakladatelka, uznávaná dermatoložka Dr. Maryam Zamani, klade důraz na inovativní a efektivní řešení pro všechny typy pleti. Bomton Clinic nyní nabízí dva exkluzivní rituály MZ SKIN: GLOW BOOST & LightMAX a HYDRA BOOST & LightMAX, které jsou speciálně navrženy tak, aby vyhovovaly individuálním potřebám vaší pleti.

Co zažijete během MZ skin rituálu.

Každé ošetření začíná důkladným vyčištěním pleti produkty Cleanse & Clarify a Micropeel Glow Essence, které připraví vaši pleť na maximální absorpci účinných látek. Následuje osvěžující terapie pomocí LED Mask 2.0, nebo LED mini oční masky dle vašeho výběru. LED masky využívají vliv červeného světla k podpoře tvorby kolagenu a na redukci vrásek. Během desetiminutové aplikace zvolené masky si můžete užívat relaxační masáž rukou.

Hlavním krokem jsou aplikace vysoce hydratačních ampulí Hydra-Boost Ampoules nebo Glow Boost Ampoules, podle zvoleného ošetření. Tyto ampule intenzivně hydratují a zároveň dodávají pleti zářivý vzhled. Při zapracování ampule do pokožky se používají lehké tahy masáže obličeje, což zvyšuje jejich účinnost.

Následuje moment klidu s Vitamin Infused Mask, která působí 15 minut a přináší pleti hlubokou regeneraci a výživu. Dalším krokem je aplikace očního krému Soothe & Smoothe, který se jemně poklepáváním zapracuje do pokožky. Na závěr se aplikuje denní krém Hydrate & Nourish s SPF 30, který poskytuje optimální hydrataci a ochranu před slunečním zářením.

Individuální přístup

Bomton Clinic klade velký důraz na individuální přístup k zákazníkovi. Před každým ošetřením probíhá konzultace, během které se stanoví, která ampule bude pro vaši pleť nejvhodnější. Věcí volby během konzultace je i možnost výběru mezi light maskou na celý obličej nebo pouze v okolí očí, což umožňuje cílenou péči podle vašich specifických potřeb.

Ošetření od MZ SKIN v Bomton Clinic jsou více než jen běžnou péčí o pleť. Jsou to rituály, které kombinují inovace, vědecké poznatky a individuální přístup k dosažení nejlepších možných výsledků. Dopřejte si péči, která vaší pleti nejen vrátí ztracený jas, ale také poskytne momenty pravého klidu. Objevte krásu a péči o pleť s MZ SKIN v Bomton Clinic a nechte svou pleť zářit mládím.

OBJEDNAT SE NA OŠETŘENÍ