Beauty nadšenci – radujte se! Představujeme Grown Alchemist

Doba čtení: 3 min.

Co vznikne, když se spojí vášeň ke kosmetice, holistický přístup a kvalitní přírodní látky?  

Australskou prémiovou „clean beauty“ značku Grown Alchemist založili bratři Keston a Jeremy Muijs před více než dvaceti lety. Nezaměřují se pouze na krásu, ale podstatný je celostní přístup k péči o pokožku. Produkty obsahují nutrienty, zlepšují zdraví kožních buněk a optimalizují jejich funkce. Už vás dále nebudeme napínat a představíme vám Grown Alchemist v plné kráse.

Filozofie značky 

Některá chronická kožní onemocnění, jako je například ekzém či akné, bývají biologickými reakcemi na hromadění toxinů v těle. K tomu dochází např. vlivem působení smogu, nečistot, emisí modrého světla nebo škodlivých syntetických látek, které se vyskytují v běžných pleťových produktech. Jakmile odstraníme z našeho těla toxiny, můžeme se spolehnout na to, že dojde k obnově jeho přirozeného fungování a to včetně schopnosti regenerace kůže. Značka Glow Alchemist se zaměřuje na správné fungování pokožky na její buněčné úrovni a sklízejí za to opravdu mimořádné výsledky.

Produkty Grown Alchemist jsou dnes uznávány jako špička v oblasti účinných technologií proti stárnutí. Jejich tým kosmetických chemiků a výzkumných laboratoří se sídlem v Londýně, Paříži, Švýcarsku, Španělsku a Austrálii neustále hledá dokonalé receptury pro krásnou a zdravou pleť.

Signature produkty

1. Gentle Gel Facial Cleanser – jemný čistící gel
2. Hydra Repair Day Creamdenní krém pro hydrataci a výživu pleti, bez pocitu mastnoty
3. Instant Smoothing Serum – vyhlazující pleťové sérum s kyselinou hyaluronovou
4. Regenerating Night Creamnoční krém pro boj proti vráskám, stařeckým skvrnám a vyčerpané stárnoucí pleti
5. Intensive Hand Cream – hydratační, nemastný krém na ruce

Jejich produkty se prodávají ve vyhledávaných obchodech a objevily se v časopisech jako americký a italský Vogue, Harper’s Bazaar a Elle. Bratři Muijsové si získali důvěru i ve světě fashion. Alexander Wang poslal své modelky po molech pařížských a newyorských týdnech módy se zářivou pletí díky Grown Alchemist. Oceňovaná herečka Gwyneth Paltrow zase přísahá na jejich balzám na rty s vanilkou. A my máme radost, že kosmetiku můžete zakoupit i na e-shopu Bomton Beauty! Tak který produkt si vás získá? Prohlédněte si celou nabídku zde.