Jak dodat zralé pleti hydrataci a vzpruhu?

Doba čtení: 4 min.

I zralá pleť dokáže být krásná. Potřebuje jenom o něco víc vaší pozornosti a o hoodně víc hydratace. Na trhu je krémů, které slibují hydrataci, zpevnění a vyplnění vrásek jako máku. My vám ale s výběrem rádi pomůžeme. Značka Institut Esthederm je totiž ve vyživujících krémech úplný profík. A kromě stálic na Bomton Beauty čerstvě přibyla i jedna vyživující novinka.

Excellage Balm

Nejnovějším přírůstkem do rodiny kouzelných krémů na Bomton Beauty je Excellage Balm. Díky „chytrému polysacharidu“ dokáže zlepšit komunikaci mezi kožními buňkami, co má za následek vitálnější a zdravější pokožku. Jojobový vosk a přírodní oleje ze slunečnice a mimosy posilují ochrannou kožní bariéru a zlepšují tak celkovou odolnost pokožky. Díky patentu Global Cellular Protection je navíc pokožka chráněná před smogem a jinými vnějšími vlivy. Extrakt z rostliny centella asiasica pokožku průběžně restrukturalizuje a hloubkově zpevňuje.

Použití: Vyživující balzám zahřejte mezi prsty a jemně vtláčejte a následně vmasírujte do pokožky tváře, krku i dekoltu.

 

Intensive Hyaluronic Cream

Hledáte produkt, který okamžitě uhasí žízeň vaší pokožky? Intensive Hyaluronic Cream díky své hedvábné konzistenci proniká až do nejhlubších vrstev pokožky. Patentovaný komplex tří různých typů molekuly kyseliny hyaluronové obnovuje kožní hustotu a zvyšuje produkci kyseliny hyaluronové, která se v pokožce již přirozeně nachází. Už žádné pnutí, pálení, suchá místa a vrásky. Pleť je okamžitě nasycená, pružná a zářívá.

Použití: Aplikujte na čistou a suchou pleť ráno a večer nebo dle potřeby. Lze aplikovat i po séru, ideálně v kombinaci s Intensive Hyaluronic Serum.

 

 

Royal Jelly Vital Cream

Jak jste si možná již uvědomili, právě v hydrataci tkví polovina úspěchu, co se krásné pokožky týče. Po Royal Jelly Vital Cream rozhodně sáhněte, pokud máte pocit, že je vaše pleť z tohoto přechodného počasí nějaká unavená, bledá a suchá. Tento mimořádně vyživující krém díky 8 vitamínům, 5 stopovým prvkům a minerálům a včelí mateřské kašičce dá vaší unavené pleti vše, co si jen může přát. Dlouhodobě ji vyživuje, posiluje a podpoří její obranní systém.

Použití: Nanášejte na pečlivě vyčištěnou pokožku tváře, krku a dekoltu ráno a večer. Není vhodná pro mastící se pokožku. Skvěle si rozumí s Cellular Concentrate Serum.

 

Lift & Repair Absolute Repulp Balm

Potřebujete opravdu zpevnit, vyhladit a vyplnit pokožku vašich štíhlých tváří? Nebo patříte mezi ty ženy, které o pružných a plných konturách zatím jenom sní? S tímto problémem vám vypomůže Lift & Repair Absolute Repulp Balm. Je speciálně určen pro případy, kdy se líčka propadají dovnitř ať už vlivem věku, únavy, nebo zhubnutí. Opravuje regenerační procesy pleti a okamžitě jí vyhlazuje, vrásky vyplňuje. Pokožka tváří má opět svou pružnost a plnost, kontury jsou redefinované.

Použití: Aplikujte každé ráno a večer na vyčištěný a suchý obličej a krk po aplikaci séra Lift Absolute Tightening Serum nebo Derm Repair Restructuring Serum.

 

Jeden tip navíc: Pokud přemýšlíte nad intenzivnější změnou a omlazením pleti, rozhodně můžeme doporučit velice přirozenou, zato efektivní proceduru. Plazmaterapie, tedy aplikace krevní plazmy obohacené o krevní destičky, dokáže navrátit energii, pružnost a vitalitu pokožky a s přidáním kyseliny hyaluronové i vyhladit vrásky. Někomu pomůže doplnit potřebnou hloubkovou hydrataci pokožky, jinému rozjasní pleť a odstraní jemné vrásky, nebo eliminuje kruhy pod očima. To vše s opravdu přirozeným finishem.

Že to zní lákavě? Objednávejte se na čísle 773 102 108, nebo emailem na adrese clinic@bomton.cz. Budeme se na vás těšit!