PLÁŽOVÝ LOOK VLASŮ, AŤ UŽ JSTE KDEKOLI

Doba čtení: 3 min.

Dny na pláži zalité sluncem. Moře, lehký vánek, radost i klid… Ta pohoda a uvolněnost duše se propisují i do našeho vzhledu a stylu. Nemusíme příliš myslet na účes, líčení ani oblečení, protože šťastní vypadáme prostě skvěle. Opálení a to, jak vypadají naše vlasy po týdnu u moře, si prostě přejeme mít.

Ovšem dovolená netrvá celé léto. Prázdninový vzhled vlasů, jako by do nich pár dnů svítilo přímořské slunce, je žádaným stylem. Jaké jsou triky, které dají našemu účesu požadovaný vzhled, i když jsme zatím neopustili kancelář v Praze?

Dodat vlasům vzhled „políbených sluncem“ skvěle dokáže balayage. Oblíbená technika specifického barevného oživení. Do vlasů jsou aplikovány světlejší odstíny, které celý účes rozjasní. Vedle této metody můžeme využít také lehký melír, který vytvoří jemné světlejší prameny a přirozeně zvýrazní vlasy.

Finálním krokem, bez kterého se ale náš plážový styl jednoduše neobejde, je styling. Jasnou volbou je linie Ocean Mist od Sachajuan. Na letní měsíce doporučujeme vsadit na péči s pomocí celé linie. Tedy i šampon a kondicionér s jedinečnou technologií Ocean Silk. Pro samotný vzhled přirozeně separovaných pramenů vlasů a lehkých plážových vln a vzdušný objem je určen sprej do vlasů Ocean Mist. Pro krátké vlasy anebo do vlhkých vlasů před použitím vysoušecího difuzéru dokonale funguje Ocean Mist krém. I zde je výsledný efekt absolutně sexy.

A pokud máte dlouhé vlasy, letošním must have doplňkem je obyčejný skřipec nedbale chycený do vlasů.