EmSculpt NEO EDGE – novinka v Bomton Clinic!

Doba čtení: 5 min.

Kdo z nás se aspoň jednou nezasnil nad tím, jaké by to bylo na dovolené vynést postavu podobnou Megan Fox nebo Kim Kardashian? Pro pány může být stejným motivátorem muskulatura Henryho Cavilla. Ta představa rozhodně je lákavá – a hned za ní přichází úvahy nad tím, kolik hodin v tělocvičně je na takovou proměnu asi třeba. A jestli nám vůbec dokonalé tělo stojí za radikální úpravu osobního harmonogramu.

Ale je to opravdu tak, že se ke krásné postavě člověk musí prostě prodřít?

Naštěstí už ne.

Ošetření přístrojem EmSculpt je tady pro všechny, kteří potřebují zpevnit i vytvarovat postavu a hodiny v tělocvičně jsou pro ně z jakéhokoli důvodu nefunkční. Stejně tak pro ty, kteří jen potřebují svůj postupný tréninkový pokrok nakopnout k výraznějším výsledkům. Těla Kim a Megan jsou toho důkazem. Kromě zástupu trenérů, masérů a dietářů jim k dokonalé kondici pomáhá i technika – přístroj EmSculpt NEO EDGE. A využít ho můžete i vy.

Možná že jste o něm už slyšeli. Přístroje EmSculpt si našly své místo v řadě beauty klinik. Až na výjimky jde o verze EmSculpt NEO, vybavené základními aplikátory, které umožňují použití pouze na větší plochy, jako je přední strana břicha nebo hýždě. To byl ovšem jen první a neúplný krok k perfektní figuře. Nový EmSculpt NEO EDGE znamená díky odlišným aplikátorům jiný level. Ty jsou u modelu EDGE ergonomicky tvarované, díky čemuž je možné ošetření například i bočních svalů trupu a tzv. madel lásky.

JAK TO FUNGUJE?

EmSculpt NEO EDGE pracuje neinvazivně, na bázi kombinace rádiových vln a intenzivních, přesně zaměřených, elekromagnetických vln. Přístroj prostřednictvím na tělo přiložených aplikátorů vysílá do svalů elektromagnetické impulsy – díky kterým se svalová tkáň stahuje, a to až na, v běžném prostředí nedosažitelný, supramaximální výkon. Oblast vystavená ošetření zkrátka cvičí na hranici svých možností, svaly postupně mění svou vnitřní strukturu, sílí a rostou. Pro nejlepší efekt pak vlny na radiové frekvenci prohřívají tkáň a umožňují lepší odbourávání tukových buněk. Klinicky ověřené výsledky už čtyřtýdenní (suboptimální) teraopii s pomocí EmSculpt NEO EDGE srovnávají s 12-16 týdny intenzivního fitness tréningu.

CO TAKOVÉ OŠETŘENÍ ZNAMENÁ PRO VÁS?

Nečekejte pot, dřinu a hodiny vydaného času. Kouzlo EmSculpt NEO EDGE je v tom, že se pohodlně uložíte na lehátko a po nasazení aplikátoru už necháte fyziku a biologii pracovat za sebe. Působení přístroje je lokalizované na vybranou partii. Zatímco zbytek těla relaxuje, vybrané svaly pracují na téměř maximální výkon. Pocity během ošetření někteří hodnotí jako příjemné, jiní jsou opačného názoru – lokální svalovou únavu po cvičení však cítí prakticky každý.

Bomton Clinic vás před samotným ošetřením vždy čeká proměření přístrojem InBody, analýza tělesné stavby a podrobná konzultace potřeb a cílového stavu s terapeutem, cca v délce 60 minut. Následně terapeut nasadí aplikátory na vybranou svalovou skupinu a ošetření v délce 30 minut může začít. Pokud je k dosažení maximálního efektu žádoucí použít i další ošetření (lymfodrenáž, rázová vlna atp.) poskytneme vám ho jako součást celkové terapie.

Přirozeně, zázraky se obvykle nedějí za den. Takže i když i už po prvním sezení můžete cítit výsledky, pro skutečný efekt je třeba ošetření absolvovat jednou týdně, po dobu výrobcem doporučovaných šesti týdnů.

PRO KOHO JE EMSCULPT NEO EDGE VHODNÝ?

Jednoduše pro každého, pro muže i ženy bez ohledu na fyzickou kondici, tvar těla a věk.  Protože během ošetření ležíte, nemá svalová aktivita ošetřované partie vliv na jiné části těla. “Cvičit” tak můžete i po zraněních či operacích. EmSculpt NEO EDGE např. pomáhá s léčbou diastázy přímého břišního svalu po běžném i operativním porodu.

Díky kombinaci dvou typů vln, tepla a fyzické aktivity má ošetření pozitivní vliv na podkožní i vnitrobřišní tuk a ošetření tak může být skvělým začátkem a nakopnutím pro celkovou změnu. Zároveň platí, že čím méně podkožního tuku máte, tím rychleji budou výsledky vidět, na své si tak přijdou i sportovci.

JAK EMSCULPT NEO EDGE VYZKOUŠET?

Pokud vás terapie zaujala, není nic snadnějšího než zamluvit si termín začátku terapie na webu či recepci Bomton Clinic. Váš terapeut vás bude přímo kontaktovat s nabídkami termínů.