TRUE SELF: BOMTON KOLEKCE 2023

Trendy tady byly, jsou a budou, ale jsme to my, kdo je určující silou. Tématem kolekce Bomton 2023 je sebeuvědomění, nesobecká sebeláska a vyrovnanost, které nám umožní dokonale vyniknout podtržením toho, v čem se cítíme nejlépe. Inspirace šla proto napříč dekádami a vodítkem jí byla krása a svoboda. Kolekce tak spojuje žhavé současné trendy s přiznaně konzervativním přístupem. Sahá od neaktuálnějších témat, jako jsou přirozené blond odstíny, ofina a dynamické zkracování, po naprostou klasiku, která staví na velkém objemu, nestárnoucích loknách i přirozených texturách. Vše, v čem se vy budete cítit sami sebou, je trendy. Originální přístup je trendy. Váš styl a pocit jsou tím, co hraje hlavní roli.

 

(JANA)

Nejzákladnější princip. Krása v čisté podobě. To, co je krásné samo o sobě, nepotřebuje vypracovávat, ale jen podtrhnout. Zdravé a perfektně ošetřené vlasy září a strhávají pozornost. Jejich přirozená barva je tím, co zdůrazní jedinečnost. Elegantní ženský styl, který je strhující. Hladký a zářivý look říká to, co všichni víme, tedy že méně je někdy více a naprostá klasika může být ve správné interpretaci něčím moderním a hot.

Použité stylingové produkty: SACHAJUAN Thermal Protection Spray, SACHAJUAN Intensive Hair Oil, SACHAJUAN Hairspray Strong Control

(PETR)

Styl, který je dlouhodobě tak aktuální a trendy, staví na uvědomění si svobody a možnosti artikulace jasného rozhodnutí. Inspirace ulicemi Berlína, technem a individualitou mladé generace. Střih je výsledkem sebevědomé stylizace, která z odmítnutí trendu udělala trend. Krátký crop a vystínovaný fade dodává mladistvý vibe a zvýrazňuje nejen rysy obličeje. Účes, který v každou denní dobu říká „toto je má cesta“.

Použité stylingové produkty: SACHAJUAN Hair Paste, SACHAJUAN Hairspray Strong Control 

(NATHALIE)

Žhavý styl a tep doby. Pokud jste dokonalými trendovými chameleony a z toho, co je právě nejvíce in, pro sebe vytáhnete to nejlepší. Výrazný střih a dominantní krátká ofina jsou nejpřiléhavější artikulaci stylu, který bude tento rok naprostým hitem. A ještě žhavější pak bude v kombinaci s jasnými blond odstíny, kterým patří tato doba. Inspirace přenesená z největších světových metropolí a nejvyšších pater skleněných budov. Pojetí, které ukazuje, že i výrazné prvky jsou běžně nositelné a můžete se s jejich pomocí vyjádřit.

Použité stylingové produkty: SACHAJUAN Hairspray Light and Flexible, SACHAJUAN Finish Cream

(DENISA)

Živelnost a energie sršící z jinak klasické formy. Sebevědomý a výrazně ženský styl definovaný delší ofinou a vrstvením. Trendu Shaggy patří tyto dny a je jasné, že se v centru pozornosti udrží. Střih nám dává řadu možností a variant. V absolutním souladu s trendem přirozených textur jej vidíme nejzářivější v případě kudrnatých nebo vlnitých vlasů.

Použité stylingové produkty: SACHAJUAN Ocean Mist Hair Cream, SACHAJUAN Finish Cream, SACHAJUAN Hairspray Strong Control

(OMAL)

Ležérnost a elegance, které nehledají vyjádření, a právě to je činí nepřehlédnutelnými. Přirozená textura a jedinečný dojem z krásných vlasů, které ve své délce získávají dynamiku. Účes, který říká „není třeba mě někam zařadit“ a který se vyvíjí s plynoucím časem, protože dobře odrůstá a skvěle pracuje s tvarem hlavy. Snadná individuální úprava zde byla podmínkou.

Použité stylingové produkty: SACHAJUAN Ocean Mist Hair Cream, SACHAJUAN Intensive Hair Oil

(TEREZA)

Silný a výrazný look, který vychází z přirozenosti a nespoutanosti. Druhá podoba dynamického a ženského stylu, která se ale mnohem méně spojuje s klasikou. Jeho základ tvoří pevná spodní linie propojená s lehkým sestříháním vrchní části. Rozvíjí jej jak trendy ofina, tak náš oblíbený styl jemného a přirozeného zesvětlení, který funguje, žije a rozvíjí se po velmi dlouhou dobu. Výsledný pocit je vzdušný, pomyslně pracuje s energií moře a slunce. Viditelná interpretace jejich vlivu dává tomuto vzhledu maximální uvolněnost, svobodu a energii. Party time!

Použité stylingové produkty: SACHAJUAN Ocean Mist, SACHAJUAN Ocean Mist Hair Cream, SACHAJUAN Intensive Hair Oil, SACHAJUAN Hairspray Strong Control


CREDITS:

Petra Houšťavová, CEO Bomton

Jana Langmajerová, Creative Director Bomton

Jindřich Machuta, Creative Director Bomton

Milada Kočárková, Assistant to Creative Director Bomton

Myroslava Tehza, Assistant to Creative Director Bomton

Zuzana Kanisová, Styling

Margita Skřenková, Make-up

Andrea Šturalová, Social Media

Marek Mičánek, Photo

Anežka Horová, Video

Tomáš Fiala, Backstage Photo

 

Models:

Petr, Pure Model Management

Omal, Pure Model Management

Denisa, Agents Model Management

Nathalie, Eskimo-Bohemia Model Management

Jana, ELY Management

Tereza

1 reakce